Finalistid GymnaFest 2015

GYMNAFEST FINALISTID : GF 2015_loppkontserdile saajad

GYMNAFEST 2015 EELVOORUD ALGAVAD SEL NÄDALAVAHETUSEL

Pressiteade

11.11.2015

Sel nädalavahetusel algab Eesti suurim ja rohkearvulisema osavõtuga võimlemisfestival GymnaFest.

19. korda toimuvast festivalist on aastatega kujunenud üks oodatumaid sündmusi, kus kõik liikumist ja võimlemist harrastavad rühmad saavad oma oskusi proovile panna ning võrrelda oma võimeid teistega. GymnaFest on võitnud üha suuremat tuntust igas vanuses võimlejate hulgas, kuna seal on võimalik osaleda erinevate võimlemisalade esindajatel alates väikestest lastest kuni täiskasvanuteni.

Festival viiakse läbi kolmes osas: Põhja-Eesti ja Lõuna-Eesti eelvoorud ning finaal Tartu A. Le Coq Spordimajas. Lõppkontserdile 28. novembril pääsevad osalema eelvoorude parimad rühmad, kellede hulgast selgitatakse erinevate vanusrühmade võitjad ning GymnaFest 2015 üldvõitja. Lisaks pärjatakse parimaid eriauhindadega ja laureaaditiitliga. Ürituse lõpus kuulutatakse välja Eesti Võimlemisliidu 2015. aasta parim võimleja, treener ja võistkond. Samas tänatakse ka teisi Eesti võimlemise eestvedajaid ning toetajaid.

GymnaFest kavasid hindab žürii, kelle koosseisus on tunnustatud võimlemis- ja tantsuspetsialistid. Esinemiskavade juures hinnatakse nii kompositsiooni kui ka tehnilist sooritamist, võimlejate treenitust ja väljenduslikkust ning publikuga suhtlemise oskust.

 

Põhja- Eesti eelvoor - Keila Tervisekeskuses (Paldiski mnt 17) laupäeval, 14.11 kell 13:00. Pealtvaatajatele tasuta! AJAKAVA

Lõuna- Eesti eelvoor - Viljandi Spordihoone (Vaksali 4) pühapäeval, 15.11 kell 13:00. Pealtvaatajatele tasuta! AJAKAVA

Lõppkontsert – Tartu A. Le Coq Spordimajas (Ihaste tee 7) laupäeval, 28.11 algusega kell 14:00.

Piletid: 3€, pensionärid ja õpilased 1€, eelkooliealistele tasuta. Müügil 1 tund enne kontserdi algust kohapeal.

 

GymnaFest 2015 toetajad on Eesti Kultuuriministeerium, Eesti Kultuurkapital, Hasartmängumaksu Nõukogu, Kommivabrik OÜ, Estover OÜ, Prike AS.