Gymnafest Finaal 21.11.2016

21.11.2016 toimus Rahvusooperis Estonia võimlemisfestivali GymnaFest 2016 lõppkontsert, kus selgitati Eesti parimad võimlemisrühmad. Finaalvooru pääses eelvoorude tulemuste põhjal 18 rühma, kellede hulgast valis tunnustatud võimlemis- ja tantsuspetsialistidest koosnev žürii võitjad erinevate vanus- ja koondrühmade arvestuses ning GymnaFest üldvõitja.

Gymnafesti 7-12.a. vanuseklassi võitjaks kuulutati VK Excite Dance rühm Excite Dance meisterlikult esitatud kavaga „Talv“ (autor ja treener K. Lill — Drigin).

Talv Karolina Lill Excite Dance
«Talv» Excite Dance, Karolina Lill, GymnaFest 2016 7-12. vanuseklassi võitja

GymnaFest 2016 Parim võistkond Excite Dance, kava Talv

I laureaadiks valiti VK Piruett rühm Arabella ja Okasroosike kavaga „Kuupaiste“ ( autor M.Kalve, treenerid I.Tarm ja V.Tšernomorova), II laureaadiks valiti Spordiklubi Finess rühm „Kullerkupud“ kavaga „Öised rännakud“ (autor ja treener N.Kimmel).

12-16.a rühmade arvestuses oli parim Kadi võimlejate rühm Kadi noored emotsionaalselt kaasahaarava kavaga „Olen hoitud“ (autorid K.Saks ja K.Rohumäe ning treener K.Saks).
I laureaadiks valiti Tantsustuudio Remei kavaga „Amazon“ (autor ja treener M.Shabanova).

16+ vanuserühma parimaks valiti VK Janika rühm Tantsuline Eliit kavaga „Šahh-matt“ (autor E.Gorelašvili ning treenerid E.Gorelašvili ja K.Toom).

I laureaadiks valiti Tähtvere Tantsukeskuse rühm Show&Musical Eliitklass, kavaga „America“ (autor ja treener E.Gorelašvili).

Koondrühmade arvestuses tuli võitjaks VK Piruett rühm Piruett Eliit ja Showgrupp Vikerkaar, kavaga „Sõnumitooja“ (autor M.Kalve ja treenerid M.Kalve, M.Kikas ja P.Mikk).

I laureaadiks osutus SK Trefoil rühm Trefoil Show Team&TeamGym Junior, Senior Teams kavaga „Feel the power of illusioon“ (autor O.Gogoladze ja treenerid O.Gogoladze ning O.Semjonov). II laureaat oli VK Rütmika rühm VK Rütmika koondrühm kavaga «Et uus saaks alguse» (autor K.Noor ja treenerid K.Toomsalu, L. Perlin ning K. Noor)

Parimaks kompositsiooniks valiti VK Janika rühm VK Janika Tallinn Eliitrühm kavaga „Faktaalne“ (autor R.Zubko, treener M.Saidla).

ESS Kalev tunnustas eriauhinnaga parimat harrastusvõimlemise rühma, kelleks osutus Kadi võimlejad rühm Kadi noored kavaga „Olen hoitud“ (autorid K.Saks, K.Rohumäe, A. Aleksandridi. ning treener K.Saks).

GymnaFest 2016 üldvõitjaks krooniti koondrühmade arvestuses võistelnud VK Piruett rühm Piruett Eliit ja Showgrupp Vikerkaar, kavaga „Sõnumitooja“ (autor M.Kalve ja treenerid M.Kalve, M.Kikas ja P.Mikk)

Täname kõiki liikmesklubisid, treenereid, võimlejaid ja koostööpartnereid võluva võimlemisaasta eest!

Täname Gymnafest 2016 osalejaid!

GymnaFest afisha